Verduurzaming

Verduurzamen is goed voor het klimaat én uw portemonnee

Wanneer u de keuze maakt uw huis of bedrijf te verduurzamen, profiteert u van veel voordelen. Allereerst maakt u met verduurzaming een milieubewuste keuze. U verlaagt hiermee ook de energiebehoefte en dus bespaart u op uw maandelijkse energiekosten. Bovendien verhoogt u met verduurzamingsmaatregelen de waarde van uw woning of bedrijfspand. 

Hoe kiest u nu de juiste maatregelen voor uw woning of bedrijfspand?

Met vragen als deze kunt u altijd bij Zipes terecht. Neem hiervoor even contact met ons op. We geven u graag persoonlijk advies en kunnen u vrijblijvend een voordelige prijsopgave geven. 

Er bestaan talloze mogelijkheden om te verduurzamen. U kunt hierbij denken aan warmtepompen, zonnepanelen en zonneboilers, maar ook aan kleinen dingen zoals LED verlichting. 

Duurzame producten en installaties

De belangstelling voor duurzame producten en installaties heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Zeker met de alsmaar stijgende energieprijzen wordt investeren induurzame toepassingen steeds interessanter. Staat het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand ook bovenaan uw wensenlijst? Zipes Installatietechniek helpt u graag dezewensen te realiseren.

Zonnepanelen aanvragen

Wat kan Zipes voor u doen?

Bij Zipes Installatietechniek hebben wij natuurlijk ook volop aandacht voor verduurzaming. U vindt bij ons een ruim assortiment aan duurzame producten, waaronder zonnepanelen, warmtepompen en heatpipes, met een maximale levertijd van 1 maand.

Deze producten zijn bij ons los verkrijgbaar, maar we kunnen ze ook leveren in combinatie met installatie en onderhoud. We bieden duurzame oplossingen voor zowel de zakelijke markt, als voor consumenten. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. We helpen u dan ook met plezier bij de keuze voor duurzame toepassingen die bij uw situatie passen, zakelijk of particulier. Van professioneel advies, tot installatie en onderhoud. U kunt op ons rekenen.

Maak nu werk van verduurzaming

Wilt u uw woning of bedrijf verduurzamen? Bij Zipes Installatietechniek bent u verzekerd van service, kwaliteit en vakmanschap. Vraag advies, schaf onze duurzame producten aan (max. levertijd 1 maand) en laat ons zorg dragen voor de installatie en het onderhoud ervan.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.

U mag ons natuurlijk ook altijd bellen

E-mailadres

info@zipes.nl

Zipes staat voor u klaar.